WB- Pantterit 07- tytöt 1- divarin aluemestarit!

5.5.2017

Tytöt 07 alueen mestarit 2017!

WB- panttereiden tytöt taistelivat laajalla rintamalla 04-07- tyttöjen aluefinaaleissa viikonloppuna Tapiolassa. Saaliina 07-tyttöjen kulta ja 06- syntyneiden pronssi.

Huikean sarjakauden 07- tyttöjen eteläisen alueen 1- divarissa pelannut WB- Pantterit päätti kevään kultajuhliin. Välierässä Torpan Pojat ja finaalissa Espoo Basket Team jäivät hurjassa vireessä olleen joukkueemme jalkoihin. Koko kaudesta saldoksi sarjassa jäi 17 voittoa ja vain yksi tappio, joten upeaa työtä tytöt ja valmennus!

06- tytöt aloittivat urakkansa lauantaina ja haastoivat hivenen siipirikkoisenakin kovan ToPoLan joukkueen. Tällä kertaa ruuti ei ollut aivan tarpeeksi kuivaa ja tie vei sunnuntaiseen pronssimatsiin. Mitaliottelussa kaatui tiukan taiston jälkeen EBT, joten pronssia Itä-Helsinkiin!

05- syntyneet tytöt "joutuivat" urakoimaan lauantaina peräti kolme kovaa ottelua, sillä 05- sarjan kahden pelin lisäksi ohjelmassa oli myös 04- tyttöjen välierä. Tällä kertaa joukkue kärsi tappion ensin oman ikäluokkansa ja sitten vuotta vanhempien välierässä, jonka jälkeen edessä oli vielä 05- sarjan pronssimatsi vahvaa HyPoa vastaan. WB- Pantterit laittoivat vielä illalla kaikki likoon, mutta joutuivat tuunustamaan HyPon niukasti paremmaksi, joten sijoitus neljäs. Sunnuntaiaamuna edessä oli vielä 04- sarjan pronssimatsi, mutta sijoitus oli jälleen sama. Joka tapauksessa taas tuli plakkariin neljä kovatasoista ottelua, josta on hyvä ammentaa tulevaan treenikesään.