Ilmoittautuminen

Tällä sivulla ilmoittaudut mukaan Wartti Basketin joukkueeseen kaudelle 2015-2016. Ilmoittautumisen avulla pystymme suunnittelemaan paremmin tulevan kauden harjoitusryhmät ja -vuorot.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

=============================================

Lomakkeen täyttöohje

Joukkue/ikäluokka:

Valitse alasvetovalikosta pelaajan ikäluokka. Jos pelaaja harjoittelee/pelaa ikäistänsä vanhempien kanssa valitse se ikäluokka jossa harjoittelee.

Rooli joukkueessa:

Valitse oletko joukkueessa pelaaja, valmentaja vai joukkueenjohtaja

Syntymäaika:

Kirjoita pelaajan syntymäaika muodossa pp.kk.vvvv eli esimerkiksi 24.04.1996

Pelaajan etunimi:

Pelaajan kutsumanimi

Pelaajan sukunimi:

Pelaajan sukunimi

Laskutusosoite:

Osoite johon seuralta tuleva posti lähetetään (esim. kausimaksulasku)

Sähköpostiosoite:

Kirjoita sähköpostiosoite, joka on aktiivisessa käytössä ja johon seuran tiedotteet ja infokirjeet lähetetään. Alaikäisillä siis mielellään huoltajan sähköpostiosoite. Jos haluatte kaksi sähköpostiosoitetta niin erottakaa osoitteet pilkulla toisistaan.

Yhteyshenkilö:

Henkilö johon ollaan yhteydessä pelaajaa koskevissa asioissa.

Puhelinnumero:

Yhteyshenkilön puhelinnumero

Lisätietoja:

Tähän kenttään voi vapaasti kirjoittaa lisätietoja, jotka vaikuttavat mm. kausimaksuun. Kirjoita pelaajan sisarusten nimi ja joukkue tähän kenttään. Muista kuitenkin ilmoittaa myös sisarukset omaan joukkueeseensa.