Leirit

 

Wartin kesäleiri

 

Kisakeskus           22.-26.6.2015

 

Kisakeskuksen leiri alkaa lounaalla maanantaina ja loppuu pejantain lounaaseen puolilta päivin. Välissä viikon ajan koripalloa, uintia, jalkapalloa ja hauskaa yhdessä oloa Kisakeskuksen loistavissa tiloissa.

 

ILMOITTAUTUMINEN WARTTI BASKETIN KESÄLEIRILLE

Kesäleirille ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse;

mikko.pentti@wartti.net

 

Viikkoleiri Kisakeskuksessa 22.-26.6.

Perinteinen Wartin kesäleiri järjestetään taas Kisakeskuksessa. Viikon ajan koripalloa, uintia, jalkapalloa ja hauskaa yhdessä oloa Kisakeskuksen loistavissa tiloissa.

Leirimaksu on 240 euroa/pelaaja

Hinta sisältää ruokailut (aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan), majoituksen sängyssä, harjoitukset salissa ja ulkona, uinnit ja saunaillan. Valmentajina toimivat tutut warttilaiset valmentajat!

 

Leirille mahtuu max 70 junioria!

 

Ilmoittautuminen päättyy 30.04.2015

 

Mikäli leirille ei tule riittävästi ilmoittautumisia, varaa Wartti Basket oikeuden leirin peruuttamiseen.

Kisakeskus 2012

 Päivä 1

Kun kaikki lopulta bussiin kerkesivät, saattoi matka Kisakeskukseen vihdoin alkaa. Myös maastonakki Lyyli pääsi reissuun mukaan. Lapset intoa puhkuen takapenkillä hyppivät ja heti perillä suuntasimme ruokalaan. Kirmaaminen alkoi osalla salissa ja osalla ulkona sateessa. Vaikka aurinko ei tänään meitä ilahduttanutkaan, uiminen oli silti kaikkien mielipuuhaa. Ruoka oli taas kerran hyvää ja leiripelitkin saatiin aloitettua. Emmakaan ei onnistunut poikien digiboxia korjaamaan, joten telkkaria saavuttiin katsomaan sankoin joukoin tyttöjen olohuoneeseen. Risto-Matti Rousku Tattikin oppi pari uutta muuvsia funky chickeniä joratessa ja tämäkös kaikkia nauratti. Nyt on ensimmäinen päivä ohi ja aika levätä seuraavaa päivää varten. 

 

Päivän leiriläinen: Okko Ailio

 Tiistai 26.6.

Aamulla minien kanssa nurmikentällä kirmattiin ja salissa isompien heittotekniikoita kuvattiin. Aurinko pilkahteli pilvien takaa ja keppijumppaa harjoiteltiin tuhatta ja sataa. Lajitreeneissä teemana oli heitto ja illalla leiripeleissä väsy jo näkyi kaikilla. Pj Teijakin saapui meitä moikkailemaan ja leirin meininkiä ihastelemaan. Uimaan suunnattiin koko porukalla vaikka vesi vähän viileältä tuntuikin. Janne ja Rege uimahyppyjä hyppi, samalla Veera ja Wilkku laiturilla nössöili. Iltaleikeissä leikittiin herkkua ja ällöö joissa Benkin ilmoitti olevansa kaikkien herkku. Iltapalan jälkeen ei meinattu malttaa nukkumaan mennä, mutta lopulta uni kuitenkin maistui. 

 

Päivän leiriläinen: Minne Tammi

Keskiviikko 27.6

Päivä 3 

Aamulla noustiin taas virkeänä kirmailemaan lajitreeneihin. Sielä pick'n rollia harjoiteltiin ja harhasyöttöjä jaeltiin. Tänään vatsalihaksia päästiin treenaamaan oikein urakalla, sillä jalkavammaisia löytyi useampi. Lounaan ja päivällisen välissä harjoiteltiin akrobatiaa sateisella nurmikentällä. Äideille on siis pyykkiä tiedossa.

Päivällisen jälkeen alkoi joukkuesuunnistus, johon kaikki osallistuivat innokkaasti. Suunnistuksen jälkeen oli vuorossa saunomista ja uintia. Saunalta kiiruhdimme iltapalalle ruokalaan, jonka aikana selvisi että meidän iltapalamme olikin katettu saunan takkahuoneeseen. Joten kiiruhdimme iltapalalta pikaisesti toiselle iltapalalle. Innokkaimmat seurasivat vielä yön myöhäisiin tunteihin saakka EM-jalkapalloa, mutta osa tuupertui jo hyvin ansaitulle levolle.

Torstaina on taas vuorossa rautaisannos korista. Aamu alkaa kello 8:00 aamulenkillä!

 

Torstai 28.6.

Päivä 4

Torstai käynnistyi lyhyellä 'herätyslenkillä', jonka jälkeen syötiin aamupala. Minitytöt aloittivat päivän koristreenit ja isot jatkoivat yhteisharjoituksilla. Lounaan jälkeen jatkettiin samalla rytmillä. Päivän teemana oli puolustus ja tytöt ja pojat jaksoivat tsempata hienosti Regen innokkaassa ohjauksessa. Ennen päivällistä ehdittiin vielä tarkistaa huoneiden kunto perinteisessä siivouskilpailussa. 

Iltapeleissä vielä pelattiin tiukkoja pelejä ja sen jälkeen kiiruhdettiin iltauinneille ja iltapalalle. Päivän odotetuin ohjelma oli kuitenkin iltapalan jälkeen pidetty LeiriDisco. 

Huomenna herätään vielä leirin viimeiseen päivään ja kaikki ehtivät vielä parketille ja uimaan ennen leirin päättävää lounasta. Huomenna siis luvassa korista, uimista, kamojen pakkaamista ja todennäköisesti railakas kotimatka.