Korispiste

SEURATUOTTEET:

Wartti Basket ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä Seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. seuratuotteet, peli- ja lämmittelyasut) keskittämisestä Korispisteeseen.  HUOM! Myös vanhemmat / muut tutut voivat tilata tuotteita.

Korispisteestä saa myös muut koripalloon liittyvät tuotteet, kuten pallot, harjoitustekstiilit, koristossut, huoltovälineet, yms. Lisäksi myymälässä on runsaasti koripallossa tarvittavia varusteita ja välineitä (tekstiilit, pallot, koriskengät), sekä koripalloaiheisia erikoistuotteita (esim. NBA-tuotteet) omaan käyttöön, lahjoiksi, yms. Myös erilaisia urheiluaiheisia liikelahjoja. Normaalihintaisista myymälätuotteista on WB:n jäsenille perheineen 15%  alennus (muutamin poikkeuksin, esim. koritelineet ja jo pakettihinnoitellut tuotteet  -10%).

Wartti Basketin seuratuotteet ja niiden hinnat (sekä yksittäin, että ryhmäkohtaisesti hankittuina) näkyvät tuote-esittelyn yhteydessä. Tuotteet on valmiiksi hinnoiteltu seurahinnoin, joten niistä ei tule enää seura-alennusta.

Yksittäistilaukset

-        Yksittäistilaukset tapahtuvat Korispisteen myymälästä (ks aukioloajat Korispisteen sivuilta), sähköpostitse, puhelimitse tai Korispisteen verkkokaupan kautta.

-        Yksittäiskappaleiden toimitusaika riippuu varastotilanteesta ja kunkin tuotteen merkkaustavasta. Tuote voi olla heti valmiina, tai se on erikseen tilattava ja merkkautettava. Toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

-        Mikäli tuotetta ei ole heti saatavilla ja sen toimitus tapahtuu esim. seuraavan Korispisteen saaman joukkuetilauksen tai seuratilauksen yhteydessä, tilaukseen sovelletaan myös joukkue- tai seuratilauksen hintaa.

-        Yksittäistilauksen tuotteet maksetaan / laskutetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä, ellei toisin sovita. Tuotteet noudetaan Korispisteestä tai ne voidaan toimittaa asiakkaalle Korispisteen verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti.

Ryhmätilaukset

-        Tuotteita voi tilata ryhmätilauksena, jolloin hinnasta muodostuu edullisempi. Ryhmätilaus on joukkueen / muun ryhmän edustajan tilaus, jossa on vähintään viisi samaa tai kymmenen yksittäistä tuotetta ja ne laskutetaan kerralla joukkueen edustajalta. HUOM! Peliasujen ryhmähintaan edellytetään vähintään 10 samanaikaisesti tilattua yksittäistä tuotetta.

-        Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 2-4 viikkoa. Peli- ja lämmittelyasuilla toimitusaika on 4-7 viikkoa. Toimitusajasta ilmoitetaan tarkemmin tilauksen yhteydessä.

-        Ryhmätilauksiin käytetään erillistä tilauslomaketta, joka toimitetaan Korispisteeseen. Tilauksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti tai omalla lomakkeella sähköpostitse, jolloin tulee ilmetä tilauslomakkeessa pyydetyt asiat.

-        Alle 500€:n tilaukset maksetaan 10 vrk:n maksuajalla valmistumisilmoituksesta laskien. Yli 500€:n kertatilauksissa puolet kokonaissummasta maksetaan tilauksen yhteydessä ja toinen puolikas 10 vrk:n maksuajalla valmistumisilmoituksesta.

Seuratuotteiden personoinnit

-       Seuratuotteisiin on mahdollista painattaa myös esim. nimi, numero tai nimikirjaimet. Merkkauksista sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä ja ne hinnoitellaan Korispisteen hinnoitteluperiaatteiden mukaisesti.